Servicii de Design

 

Branding si Identitate Vizuala

 

Dezvoltarea unui brand reprezinta, poate, cel mai dificil proces pe care va trebui sa il parcurgi. Branding-ul nu inseamna doar crearea unui logo pe care il pozitionezi pe site sau pe fatada punctului de vanzare. Un branding de succes se creaza luand in considerare misiunea si atributele specifice business-ului tau ce sunt materializate apoi intr-o identitate vizuala distincta ce te va diferentia de concurenta.

 

 

Design de Retail si HoReCa

 

Indiferent daca planuiesti sa deschizi un punct de vanzare sau deja administrezi unul, Smart IMM poate fi partenerul tau ideal. De la crearea conceptului si pana la implementarea efectiva, suntem alaturi de tine pas cu pas, astfel incat rezultatele obtinute sa se apropie de perfectiune. Expertiza noastra nu se limiteaza insa doar la zona de design. Intrucat cunoastem foarte bine piata, iti putem recomanda prestatori de servicii si producatori ce ofera o calitate excelenta la preturi foarte rezonabile.

 

Servicii foto profesionale

 

Desi un cliseu, sintagma "O imagine face cat o mie de cuvinte" este insa cat se poate de adevarata. Fotografiile bine facute nu sunt doar placute ochiului ci intaresc increderea clientilor in brandul tau. In cazul in care nu dispui de o baza de imagini care sa te puna in valoare, contacteaza-ne!