Marketing Offline

 

Actiuni de Promovare

 

Stabilim obiectivele campaniilor de promovare, gasim cele mai atragatoare mecanici promotionale pentru clienti si profitabile pentru tine. Dezvoltam vizualuri specifice pentru campaniile agreate si identificam cele mai bune spatii de comunicare instore si outdoor. Analizam continuu campaniile implementate pentru a ne asigura ca rezultatele obtinute vor fi cele dorite. 

 

 

Merchandising

 

Ne asiguram ca toate eforturile depuse in cadrul unei campanii de promovare si nu numai, sunt sustinute de o expunere cat mai buna a produselor, fie in cadrul punctului tau de vanzare, fie in cadrul retelelor partenere. Dezvoltam display-uri si standuri atractive ce nu vor trece neobservate de catre clientii tai!


 

Customer Service

 

Un customer service performant este vital pentru orice companie ce doreste sa isi loializeze clientii. In baza experientei noastre, iti oferim servicii complete de imbunatatire a modului de interactiune cu clientii: evaluam modul in care angajatii tai interactioneaza cu clientii, iti spunem ce poti imbunatati si, in final, ne ocupam de implementarea proceselor si training-ul personalului.